לןגן

קישים אישיים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 30/05/2022 | 19:29
קישים אישיים

תקציר המתכון: קישים גבינות במגוון מילויים מבצק פריך מושלם!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לרויאל(בלילה)

למילוי

אופן הכנה

  1. במעבד מזון/ מקסר קמח, חמאה עם מלח של מולר, חצי כפית סוכר, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים בהדרגה ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל: שמנת מתוקה , כוס חלב, את הגבינות,

  2. 2 ביצים, את הקמח, 1 אבקת אפייה, לתבל במרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לערבב טוב. לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי),

  3. בינתיים להכין מילוי שרוצים.

  4. לחלק את הבצק ל 14 כדורים ולרדד בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית להקפיא את הבצק 2-3 דקות. לשפוך את התערובת הרויאל על הבצק.

  5. מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40- דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה.