ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים הדרושים לסירופ סוכר
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קודם כל שמים במסננת את כל הגבינות כשעה להוציא את כל הנוזלים.
-
2
אופן ההכנת הבצק:.
-
3
1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד .
-
4
2) לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח .
-
5
3)לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק .
-
6
לחלק ל - 3 -2 חלקים.
-
7
4)אופן הכנת המלית:.
-
8
מערבבים את כל החומרים של המילוי עד לקבלת מרקם חלק .
-
9
5)לרדד את הבצק לעלה אחד מומלץ מלבני, מורחים כמה כפות של נמילוי מפזרים קצת צימוקים ומגלגלים וחותכים פרוסות של 1 1/2 ס"מ מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ כ - 25 דקות.
-
10
אופן הכנת הסירופ:.
-
11
מבשלים על הגז כ 15 דקות על אש נמוכה עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על המאפה שיוצא מהתנור.
1
קודם כל שמים במסננת את כל הגבינות כשעה להוציא את כל הנוזלים.
2
אופן ההכנת הבצק:.
3
1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד .
4
2) לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח .
5
3)לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק .
6
לחלק ל - 3 -2 חלקים.
7
4)אופן הכנת המלית:.
8
מערבבים את כל החומרים של המילוי עד לקבלת מרקם חלק .
9
5)לרדד את הבצק לעלה אחד מומלץ מלבני, מורחים כמה כפות של נמילוי מפזרים קצת צימוקים ומגלגלים וחותכים פרוסות של 1 1/2 ס"מ מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ כ - 25 דקות.
10
אופן הכנת הסירופ:.
11
מבשלים על הגז כ 15 דקות על אש נמוכה עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על המאפה שיוצא מהתנור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים