לןגן

גביניות שבלול

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/05/2022 | 20:12
גביניות שבלול

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים הדרושים למילוי

מצרכים הדרושים לסירופ סוכר

אופן הכנה

  1. קודם כל שמים במסננת את כל הגבינות כשעה להוציא את כל הנוזלים

  2. אופן ההכנת הבצק:

  3. 1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד

  4. 2) לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח

  5. 3)לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק

  6. לחלק ל - 3 -2 חלקים

  7. 4)אופן הכנת המלית:

  8. מערבבים את כל החומרים של המילוי עד לקבלת מרקם חלק

  9. 5)לרדד את הבצק לעלה אחד מומלץ מלבני, מורחים כמה כפות של נמילוי מפזרים קצת צימוקים ומגלגלים וחותכים פרוסות של 1 1/2 ס"מ מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ כ - 25 דקות

  10. אופן הכנת הסירופ:

  11. מבשלים על הגז כ 15 דקות על אש נמוכה עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על המאפה שיוצא מהתנור