ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 קילו בשר מס 2 חתוך לקוביות קטנות.
-
4 בצלים בנוני חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
למילוי:.
-
2
בקערה להכניס את הבשר הבצל התבלינים והשמן לערבב היטב..
-
3
לבצק.
-
4
1 קילו קמח כף מיונז חצי חב' אבקת אפיה.
-
5
חצי כפית מלח.
-
6
2 וחצי כוסות מים בערך ללוש היטב ולתת מנוחה 10 דק ומוכן לעבודה..
-
7
להכין משולשים מלאים בבשר.
-
8
לצפות בביצה שומשום וקצח .
-
9
להכניס לתנור 220 מעלות מגש תחתון 20 דקות ואחכ מגש עליון 15 דקות ובתאבון ❤️.
1
למילוי:.
2
בקערה להכניס את הבשר הבצל התבלינים והשמן לערבב היטב..
3
לבצק.
4
1 קילו קמח כף מיונז חצי חב' אבקת אפיה.
5
חצי כפית מלח.
6
2 וחצי כוסות מים בערך ללוש היטב ולתת מנוחה 10 דק ומוכן לעבודה..
7
להכין משולשים מלאים בבשר.
8
לצפות בביצה שומשום וקצח .
9
להכניס לתנור 220 מעלות מגש תחתון 20 דקות ואחכ מגש עליון 15 דקות ובתאבון ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים