אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

906
צפיות

מאפה בוכרי במילוי בשר ובצל

המתכון של
מאפה בוכרי במילוי בשר ובצל

מתכון טעים במיוחד!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למילוי
  • 1 קילו בשר מס 2 חתוך לקוביות קטנות.
  • 4 בצלים בנוני חתוך לקוביות קטנות
  • חצי כוס שמן
  • כף מלח
  • כף כמון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס.
  • לבצק
  • 1 קילו קמח
  • כף גדולה מיונז
  • חצי חב' אבקת אפיה .
  • חצי כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    למילוי:.


  • 2

    בקערה להכניס את הבשר הבצל התבלינים והשמן לערבב היטב..


  • 3

    לבצק.


  • 4

    1 קילו קמח כף מיונז חצי חב' אבקת אפיה.


  • 5

    חצי כפית מלח.


  • 6

    2 וחצי כוסות מים בערך ללוש היטב ולתת מנוחה 10 דק ומוכן לעבודה..


  • 7

    להכין משולשים מלאים בבשר.


  • 8

    לצפות בביצה שומשום וקצח .


  • 9

    להכניס לתנור 220 מעלות מגש תחתון 20 דקות ואחכ מגש עליון 15 דקות ובתאבון ❤️.


1

למילוי:.


2

בקערה להכניס את הבשר הבצל התבלינים והשמן לערבב היטב..


3

לבצק.


4

1 קילו קמח כף מיונז חצי חב' אבקת אפיה.


5

חצי כפית מלח.


6

2 וחצי כוסות מים בערך ללוש היטב ולתת מנוחה 10 דק ומוכן לעבודה..


7

להכין משולשים מלאים בבשר.


8

לצפות בביצה שומשום וקצח .


9

להכניס לתנור 220 מעלות מגש תחתון 20 דקות ואחכ מגש עליון 15 דקות ובתאבון ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים