לןגן

מאפה בוכרי במילוי בשר ובצל

מאת: טלי דוידוב, פורסם: 23/12/2021 | 11:03
מאפה בוכרי במילוי בשר ובצל

תקציר המתכון: מתכון טעים במיוחד!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. למילוי:

  2. בקערה להכניס את הבשר הבצל התבלינים והשמן לערבב היטב.

  3. לבצק

  4. 1 קילו קמח כף מיונז חצי חב' אבקת אפיה

  5. חצי כפית מלח

  6. 2 וחצי כוסות מים בערך ללוש היטב ולתת מנוחה 10 דק ומוכן לעבודה.

  7. להכין משולשים מלאים בבשר

  8. לצפות בביצה שומשום וקצח

  9. להכניס לתנור 220 מעלות מגש תחתון 20 דקות ואחכ מגש עליון 15 דקות ובתאבון ❤️