ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
השתמשתי בכוסות חד''פ לשתייה קרה, הספיק לשני מגשים משפחתיים
-
-
-
-
-
-
-
-
לרוטב
-
-
-
גבינה צהובה מגוררת - מוצרלה או עמק או שילוב של מס' גבינות. מה שיש בבית
-
אפשרי - בצל חתוך לרצועות, זיתים שחורים/ירוקים, גרגירי תירס, פטריות, אננס או כל תוספת שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
במיקסר עם וו לישה ללוש קמח, שמרים, סוכר, שמן רגיל ושמן זית ומים במשך 5 דקות מהירות בינונית..
-
2
להוסיף מלח וללוש עוד 4 דקות עד שמתגבש גוש בצק..
-
3
לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח 45 דקות במקום חמים..
-
4
לחמם תנור 200 מעלות רגיל..
-
5
להכניס אגרוף לבצק ולהוציא אוויר. לרדד עם מערוך לגודל הפיצה הרצוי..
-
6
למרוח רסק, לפזר אורגנו, לפזר גבינה מגוררת ותוספות לבחירתכם..
-
7
לאפות כ- 25 דקות או עד שהשוליים והתחתית מזהיבים. (להרים מעט ולהציץ).
1
במיקסר עם וו לישה ללוש קמח, שמרים, סוכר, שמן רגיל ושמן זית ומים במשך 5 דקות מהירות בינונית..
2
להוסיף מלח וללוש עוד 4 דקות עד שמתגבש גוש בצק..
3
לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח 45 דקות במקום חמים..
4
לחמם תנור 200 מעלות רגיל..
5
להכניס אגרוף לבצק ולהוציא אוויר. לרדד עם מערוך לגודל הפיצה הרצוי..
6
למרוח רסק, לפזר אורגנו, לפזר גבינה מגוררת ותוספות לבחירתכם..
7
לאפות כ- 25 דקות או עד שהשוליים והתחתית מזהיבים. (להרים מעט ולהציץ).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים