הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסמוסה בוכרי - מאפה במילוי בשר אנטריקוט, והרבה בצל, כמובן כל אחת יכולה לשדרג לפי איזה סוג בשר שהיא אוהבת.
מערבבים את כל חומרי הבצק. מוסיפים מים לפי הצורך - הבצק צריך להיות גמיש, לא דביק ונוח לעבודה..
מכסים נותנים לבצק לנוח חצי שעה בטמפרטורת החדר. בזמן הזה מערבבים יחד את כל חומרי המילוי..
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים בגודלם..
מגלגלים את הכדור הראשון לנקניק וחותכים אותו לחתיכות בעובי של 3 ס"מ ומגלגלים לכדורים קטנים..
פותחים כל כדור לעיגול שטוח.
מניחים על כל עיגול קצת מהמילוי וסוגרים בצורת משולש / ריבוע / או עיגול. מניחים במגש על גבי נייר אפייה..
מברישים את המאפים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום..
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40דקות בערך, עד הזהבה. .