תקציר המתכון: סמוסה בוכרי - מאפה במילוי בשר אנטריקוט, והרבה בצל, כמובן כל אחת יכולה לשדרג לפי איזה סוג בשר שהיא אוהבת.
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מערבבים את כל חומרי הבצק. מוסיפים מים לפי הצורך - הבצק צריך להיות גמיש, לא דביק ונוח לעבודה.
מכסים נותנים לבצק לנוח חצי שעה בטמפרטורת החדר. בזמן הזה מערבבים יחד את כל חומרי המילוי.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים בגודלם.
מגלגלים את הכדור הראשון לנקניק וחותכים אותו לחתיכות בעובי של 3 ס"מ ומגלגלים לכדורים קטנים.
פותחים כל כדור לעיגול שטוח
מניחים על כל עיגול קצת מהמילוי וסוגרים בצורת משולש / ריבוע / או עיגול. מניחים במגש על גבי נייר אפייה.
מברישים את המאפים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40דקות בערך, עד הזהבה.