אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

948
צפיות

בורקס סלומון עם תרד ופיטריות

המתכון של
בורקס סלומון עם תרד ופיטריות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *בורקס סלומון עם תרד ופיטריות*
  • 1 חבילת בצק עלים מרודד
  • 4 מנות דג סלמון פרוס ללא עור ועצמות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • לשטוף היטב את הדג לסנן ולייבש בנייר מגבת
  • לפזר עליו מלח ופלפל שחור
  • לחמם מחבת פסים עם שמן
  • לצרוב את הדג כ-3 דקות מכל צד
  • למילוי
  • 400 גרם עלי תרד שטופים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 סלסלת פיטריות שמפיניון חתוכות
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות צנוברים
  • כפית כמון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות .


  • 2

    להוסיף את הפיטריות והשום .


  • 3

    ולטגן 3 דקות נוספות .


  • 4

    להוסיף את התרד הלימון הצנוברים והתבלינים .


  • 5

    לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים .


  • 6

    לפתוח את הבצק .


  • 7

    לחלק אותו ל-2 .


  • 8

    לשים בחלק התחתון מהתערובת תרד .


  • 9

    מעל להניח את הדג הצלוי .


  • 10

    לסגור לרולדה .


  • 11

    לחרוץ חריצים .


  • 12

    למרוח בחלמון ביצה .


  • 13

    לפזר שומשום .


  • 14

    לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-35 דקות .


  • 15

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות .


2

להוסיף את הפיטריות והשום .


3

ולטגן 3 דקות נוספות .


4

להוסיף את התרד הלימון הצנוברים והתבלינים .


5

לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים .


6

לפתוח את הבצק .


7

לחלק אותו ל-2 .


8

לשים בחלק התחתון מהתערובת תרד .


9

מעל להניח את הדג הצלוי .


10

לסגור לרולדה .


11

לחרוץ חריצים .


12

למרוח בחלמון ביצה .


13

לפזר שומשום .


14

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-35 דקות .


15

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים