לןגן

בורקס סלומון עם תרד ופיטריות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/05/2021 | 12:40
בורקס סלומון עם תרד ופיטריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את הפיטריות והשום

  3. ולטגן 3 דקות נוספות

  4. להוסיף את התרד הלימון הצנוברים והתבלינים

  5. לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים

  6. לפתוח את הבצק

  7. לחלק אותו ל-2

  8. לשים בחלק התחתון מהתערובת תרד

  9. מעל להניח את הדג הצלוי

  10. לסגור לרולדה

  11. לחרוץ חריצים

  12. למרוח בחלמון ביצה

  13. לפזר שומשום

  14. לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-35 דקות

  15. באהבה נועם זיגדון 💞