אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

332
צפיות

פיתה זעתר

המתכון של
פיתה זעתר

כשיש ניחוחות של מאפים, אוכלים גם כששבעים...

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • קילו קמח
  • כף מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 וחצי כוסות מים חמימים
  • חצי כוס שמן
  • לציפוי
  • מלח
  • זעתר
  • שום
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    לבצק- בקערה לשים קמח. .


  • 1

    להטמיע בתוך את המלח.


  • 2

    להוסיף את הסוכר, שמרים, מים וללוש היטב עד שכל הקמח מתגבש.


  • 3

    להוסיף את השמן ולהמשיך לישה עד שמתקבל בצק רך וגמיש..


  • 4

    להתפיח חצי שעה ושוב ללוש ותפיחה נוספת של חצי שעה..


  • 5

    לחלק את הבצק על משטח משומן ל 12 חלקים.


  • 6

    לחמם תנור על גריל 175 מעלות ולחמם מחבת. .


  • 7

    לפתוח את הפיתה במחבת על להבה בינונית וכשאפוי מלמטה להעביר לתבנית בגריל (יש לציין שזה בקצב רץ..).


  • 8

    את חומרי הציפוי מערבבים ומורחים על הפיתה כשהיא חמה. .


  • 9

    בתאבון!.


0

לבצק- בקערה לשים קמח. .


1

להטמיע בתוך את המלח.


2

להוסיף את הסוכר, שמרים, מים וללוש היטב עד שכל הקמח מתגבש.


3

להוסיף את השמן ולהמשיך לישה עד שמתקבל בצק רך וגמיש..


4

להתפיח חצי שעה ושוב ללוש ותפיחה נוספת של חצי שעה..


5

לחלק את הבצק על משטח משומן ל 12 חלקים.


6

לחמם תנור על גריל 175 מעלות ולחמם מחבת. .


7

לפתוח את הפיתה במחבת על להבה בינונית וכשאפוי מלמטה להעביר לתבנית בגריל (יש לציין שזה בקצב רץ..).


8

את חומרי הציפוי מערבבים ומורחים על הפיתה כשהיא חמה. .


9

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים