ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
צלחת.עם מים עם כפית סוכר דמררה וכפית מלח
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה כוס מים,שמרים,וסוכר ולהמתין רבע שעה .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.
-
3
להתפיח פעמים אפשר להכין את הבצק בלילה ולהכניס למקרר עד הבוקר .
-
4
לחלק ל16 כדורים לתת כמה דקות לנוח ולהכין צורה .
-
5
אם רוצים מלוח תובלים את הבייגלה בצלחת עם המים ואחר כך בשומשום ומניחים התבנית על נייר אפיה .
-
6
אם רוצים מתוק עושים צורה מניחים בתבנית על נייר אפיה .
-
7
מורחים ביצה ומפזרים מעט סוכר גבישי או רגיל .
-
8
מחממים תנור 200 מעלות אופים עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
-
9
על המתוק כשמוען מורחים את הסיכום .
-
10
על המסלול כשמוען להבריש עם מעט שמן זית .
-
11
בהצלחה ❤️.
1
לשים בקערה כוס מים,שמרים,וסוכר ולהמתין רבע שעה .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.
3
להתפיח פעמים אפשר להכין את הבצק בלילה ולהכניס למקרר עד הבוקר .
4
לחלק ל16 כדורים לתת כמה דקות לנוח ולהכין צורה .
5
אם רוצים מלוח תובלים את הבייגלה בצלחת עם המים ואחר כך בשומשום ומניחים התבנית על נייר אפיה .
6
אם רוצים מתוק עושים צורה מניחים בתבנית על נייר אפיה .
7
מורחים ביצה ומפזרים מעט סוכר גבישי או רגיל .
8
מחממים תנור 200 מעלות אופים עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
9
על המתוק כשמוען מורחים את הסיכום .
10
על המסלול כשמוען להבריש עם מעט שמן זית .
11
בהצלחה ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים