ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות שבבי בצל משדרג מאוד
-
3 כוסות מים בערך בכוס חד פעמי 200 מ"ל
-
-
מלח גס,פרג,חמאה או שמן זית
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי .
-
3
אפשר להכניס לילה למקרר או התפלה על השיש 2 התפתחות .
-
4
לחלק לכדורים קטנים .
-
5
להרתיח מים בסיר להוסיף סילאן וסודה לשתיה .
-
6
לחמם תנור 200 מעלות טורבו.
-
7
להכניס את נלחמניות לסיר לכמה שניות ולנוציא עם כף מחוררת .
-
8
ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
-
9
לחרוץ עם סכין כל לחמניה ולפזר מעל מלח גס או פרג .
-
10
לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום .
-
11
להבריש עם חמאה מומסת או שמן זית ולהכניס לכמה דקות לתנור אפשר לפזר מעל גבינת מוצרלה .
-
12
בהצלחה ❤️.
1
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי .
3
אפשר להכניס לילה למקרר או התפלה על השיש 2 התפתחות .
4
לחלק לכדורים קטנים .
5
להרתיח מים בסיר להוסיף סילאן וסודה לשתיה .
6
לחמם תנור 200 מעלות טורבו.
7
להכניס את נלחמניות לסיר לכמה שניות ולנוציא עם כף מחוררת .
8
ולהניח בתבנית על נייר אפיה .
9
לחרוץ עם סכין כל לחמניה ולפזר מעל מלח גס או פרג .
10
לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום .
11
להבריש עם חמאה מומסת או שמן זית ולהכניס לכמה דקות לתנור אפשר לפזר מעל גבינת מוצרלה .
12
בהצלחה ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים