לןגן

לחמניות פרעצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/03/2021 | 07:22
לחמניות פרעצל

תקציר המתכון: טעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי

  3. אפשר להכניס לילה למקרר או התפלה על השיש 2 התפתחות

  4. לחלק לכדורים קטנים

  5. להרתיח מים בסיר להוסיף סילאן וסודה לשתיה

  6. לחמם תנור 200 מעלות טורבו

  7. להכניס את נלחמניות לסיר לכמה שניות ולנוציא עם כף מחוררת

  8. ולהניח בתבנית על נייר אפיה

  9. לחרוץ עם סכין כל לחמניה ולפזר מעל מלח גס או פרג

  10. לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום

  11. להבריש עם חמאה מומסת או שמן זית ולהכניס לכמה דקות לתנור אפשר לפזר מעל גבינת מוצרלה

  12. בהצלחה ❤️