ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
תערובת השום
-
-
1 כפית פטרוזיליה יבשה(תבלין)
-
-
-
-
-
לערבב היטב את כל המרכיבים ולהניח בצד..
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים והסוכר..
-
2
להוסיף את המים ולערבל...
-
3
להוסיף את השמן בזרזיף איטי עד קבלת בצק אחיד ונעים..
-
4
להניח את הבצק בקערה, לכסות במגבת להתפחה כשעה ..
-
5
לרפד תבנית עגולה/מרובעת בקוטר "24 בנייר אפיה. .
-
6
ליצור מהבצק 9 כדורים בגודל שווה לרדד כל כדור למלבן למרוח מעט שמן שום לגלגל לנחש ולכרוך לשבלול ..
-
7
להניח שבלול במרכז התבנית ושאר השבלולים מסביב. לכסות במגבת ושוב להתפיח כ -20 דקות.
-
8
למרוח מעל מהשמן המתובל ולאפות.
-
9
בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס.
-
10
למשך 25 דקות ..
-
11
להוציא מהתנור ולמרוח מהשמן המתובל מעל הלחם לפזר מעט פרמז'ן ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות או עד הזהבה יפה ...
1
לשים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים והסוכר..
2
להוסיף את המים ולערבל...
3
להוסיף את השמן בזרזיף איטי עד קבלת בצק אחיד ונעים..
4
להניח את הבצק בקערה, לכסות במגבת להתפחה כשעה ..
5
לרפד תבנית עגולה/מרובעת בקוטר "24 בנייר אפיה. .
6
ליצור מהבצק 9 כדורים בגודל שווה לרדד כל כדור למלבן למרוח מעט שמן שום לגלגל לנחש ולכרוך לשבלול ..
7
להניח שבלול במרכז התבנית ושאר השבלולים מסביב. לכסות במגבת ושוב להתפיח כ -20 דקות.
8
למרוח מעל מהשמן המתובל ולאפות.
9
בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס.
10
למשך 25 דקות ..
11
להוציא מהתנור ולמרוח מהשמן המתובל מעל הלחם לפזר מעט פרמז'ן ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות או עד הזהבה יפה ...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים