קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים והסוכר.
להוסיף את המים ולערבל..
להוסיף את השמן בזרזיף איטי עד קבלת בצק אחיד ונעים.
להניח את הבצק בקערה, לכסות במגבת להתפחה כשעה .
לרפד תבנית עגולה/מרובעת בקוטר "24 בנייר אפיה.
ליצור מהבצק 9 כדורים בגודל שווה לרדד כל כדור למלבן למרוח מעט שמן שום לגלגל לנחש ולכרוך לשבלול .
להניח שבלול במרכז התבנית ושאר השבלולים מסביב. לכסות במגבת ושוב להתפיח כ -20 דקות
למרוח מעל מהשמן המתובל ולאפות
בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס
למשך 25 דקות .
להוציא מהתנור ולמרוח מהשמן המתובל מעל הלחם לפזר מעט פרמז'ן ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות או עד הזהבה יפה ..