אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

181
צפיות

חלות לשבת קודש

המתכון של
חלות לשבת קודש

מתכון מנצח חלות לשבת

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 קילו קמח
  • 4 כפות שמרים
  • 6 כפות סוכר
  • 2 כפות מלח
  • 1 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 6 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 0

    בקערה לשים את הקמ.


  • 1

    להוסיף את השמרים לערבב..


  • 2

    להוסיף סוכר לערבב..


  • 3

    להוסיף מלח לערבב..


  • 4

    2 ביצים..


  • 5

    להוסיף א.


  • 6

    להוסיף את המים הפושרים..


  • 7

    ללוש עד שהעיסה אחידה..


  • 8

    להוסיף את השמן..


  • 9

    ללוש כ-6 דקות..


  • 10

    למרוח את הקערה במעט שמן..


  • 11

    לתת תפיחה של שעתיים..


  • 12

    לאחר שהעיסה תפחה ללוש להוציא את האויר..


  • 13

    לתת עוד תפיחה של חצי שעה..


  • 14

    לקלוע חלות/ לחמניות..


  • 15

    להניח לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..


  • 16

    לחמם תנור 180 מעלות..


0

בקערה לשים את הקמ.


1

להוסיף את השמרים לערבב..


2

להוסיף סוכר לערבב..


3

להוסיף מלח לערבב..


4

2 ביצים..


5

להוסיף א.


6

להוסיף את המים הפושרים..


7

ללוש עד שהעיסה אחידה..


8

להוסיף את השמן..


9

ללוש כ-6 דקות..


10

למרוח את הקערה במעט שמן..


11

לתת תפיחה של שעתיים..


12

לאחר שהעיסה תפחה ללוש להוציא את האויר..


13

לתת עוד תפיחה של חצי שעה..


14

לקלוע חלות/ לחמניות..


15

להניח לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..


16

לחמם תנור 180 מעלות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים