ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
בקערה לשים את הקמ.
-
1
להוסיף את השמרים לערבב..
-
2
להוסיף סוכר לערבב..
-
3
להוסיף מלח לערבב..
-
4
2 ביצים..
-
5
להוסיף א.
-
6
להוסיף את המים הפושרים..
-
7
ללוש עד שהעיסה אחידה..
-
8
להוסיף את השמן..
-
9
ללוש כ-6 דקות..
-
10
למרוח את הקערה במעט שמן..
-
11
לתת תפיחה של שעתיים..
-
12
לאחר שהעיסה תפחה ללוש להוציא את האויר..
-
13
לתת עוד תפיחה של חצי שעה..
-
14
לקלוע חלות/ לחמניות..
-
15
להניח לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..
-
16
לחמם תנור 180 מעלות..
0
בקערה לשים את הקמ.
1
להוסיף את השמרים לערבב..
2
להוסיף סוכר לערבב..
3
להוסיף מלח לערבב..
4
2 ביצים..
5
להוסיף א.
6
להוסיף את המים הפושרים..
7
ללוש עד שהעיסה אחידה..
8
להוסיף את השמן..
9
ללוש כ-6 דקות..
10
למרוח את הקערה במעט שמן..
11
לתת תפיחה של שעתיים..
12
לאחר שהעיסה תפחה ללוש להוציא את האויר..
13
לתת עוד תפיחה של חצי שעה..
14
לקלוע חלות/ לחמניות..
15
להניח לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..
16
לחמם תנור 180 מעלות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים