לןגן

חלות לשבת קודש

מאת: נילי גואטה, פורסם: 23/02/2021 | 11:05
חלות לשבת קודש

תקציר המתכון: מתכון מנצח חלות לשבת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את הקמ

  2. להוסיף את השמרים לערבב.

  3. להוסיף סוכר לערבב.

  4. להוסיף מלח לערבב.

  5. 2 ביצים.

  6. להוסיף א

  7. להוסיף את המים הפושרים.

  8. ללוש עד שהעיסה אחידה.

  9. להוסיף את השמן.

  10. ללוש כ-6 דקות.

  11. למרוח את הקערה במעט שמן.

  12. לתת תפיחה של שעתיים.

  13. לאחר שהעיסה תפחה ללוש להוציא את האויר.

  14. לתת עוד תפיחה של חצי שעה.

  15. לקלוע חלות/ לחמניות.

  16. להניח לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח.

  17. לחמם תנור 180 מעלות.