ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
150 גרם גבינת קשקוואל מגוררת
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
להפשיר את הבצק לפי הוראות יצרן.
-
1
לשטוף ולסנן את התרד היטב.
-
2
לשים שמן במחבת ולהוסיף את התרד לערבב עד שהתרד מתרכך.
-
3
לשים במסננת לקרר.
-
4
לסחוט שיצאו הנוזלים.
-
5
להעביר לקערה להוסיף את הגבינות ואת התבלינים לערבב היטב .
-
6
לפתוח את הבצק להוסיף את הגבינה לאורך הבצק בקצה הבצק ולגלגל לגליל בעזרת הנייר שעליו מונח הבצק.
-
7
את הגליל לגלגל לשבלול.
-
8
למרוח ביצה ועל זה לפזר שומשום וקצח ולתנור עד שמזהיב.
0
להפשיר את הבצק לפי הוראות יצרן.
1
לשטוף ולסנן את התרד היטב.
2
לשים שמן במחבת ולהוסיף את התרד לערבב עד שהתרד מתרכך.
3
לשים במסננת לקרר.
4
לסחוט שיצאו הנוזלים.
5
להעביר לקערה להוסיף את הגבינות ואת התבלינים לערבב היטב .
6
לפתוח את הבצק להוסיף את הגבינה לאורך הבצק בקצה הבצק ולגלגל לגליל בעזרת הנייר שעליו מונח הבצק.
7
את הגליל לגלגל לשבלול.
8
למרוח ביצה ועל זה לפזר שומשום וקצח ולתנור עד שמזהיב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים