הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש בקערה את חומרי הבצק: קמח,סוכר, שמרים, מים, חומץ להתחיל ללוש להוסיף מלח וללוש כך שנשאר מעט קמח , להוסיף שמן וללוש לבצק רך ולא דביק. להתפיח שעה..
להכנת המילוי: לטגן בצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולערבב כ-2 דקות, להוסיף תבלינים ולערבב עד שהבשר משנה ציבעו והנוזל מצטמצם לבדוק טעמים. לקרר לחלוטין..
ליצור כ-20 כדורים ולמלא איך שרוצים, או בצורת אוזני המן או בצורת חצי ירח. להדק היטב לתת מנוחה 5 דקות . למרוח ביצה ושומשום ולאפות על טורבו בחום 180 מעלות עד הזהבה. .
להגיש עם טחינה.
בהצלחה ובאהבה איילת❤.