אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

547
צפיות

סמבוסק בשר

המתכון של
סמבוסק בשר

מתכון מדהים לסמבוסק במילוי בשר בכל צורה שתבחרו....

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק:1 ק"ג קמח
  • 3 כפות שמרים
  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות חומץ
  • 6 כפות שמן
  • 500 מ"ל מים
  • כף שמן
  • למילוי: 800 גרם בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • מעט פלפל שחור
  • כפית גדושה ראס אל חנות
  • מעט קינמון
  • כפית גדושה מלח
  • מעט צ'ילי גרוס(לא חובה)
  • חופן צנוברים (לא חובה)
  • לציפוי: ביצה ושומשום
אופן ההכנה
  • 0

    ללוש בקערה את חומרי הבצק: קמח,סוכר, שמרים, מים, חומץ להתחיל ללוש להוסיף מלח וללוש כך שנשאר מעט קמח , להוסיף שמן וללוש לבצק רך ולא דביק. להתפיח שעה..


  • 1

    להכנת המילוי: לטגן בצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולערבב כ-2 דקות, להוסיף תבלינים ולערבב עד שהבשר משנה ציבעו והנוזל מצטמצם לבדוק טעמים. לקרר לחלוטין..


  • 2

    ליצור כ-20 כדורים ולמלא איך שרוצים, או בצורת אוזני המן או בצורת חצי ירח. להדק היטב לתת מנוחה 5 דקות . למרוח ביצה ושומשום ולאפות על טורבו בחום 180 מעלות עד הזהבה. .


  • 3

    להגיש עם טחינה.


  • 4

    בהצלחה ובאהבה איילת❤.


0

ללוש בקערה את חומרי הבצק: קמח,סוכר, שמרים, מים, חומץ להתחיל ללוש להוסיף מלח וללוש כך שנשאר מעט קמח , להוסיף שמן וללוש לבצק רך ולא דביק. להתפיח שעה..


1

להכנת המילוי: לטגן בצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולערבב כ-2 דקות, להוסיף תבלינים ולערבב עד שהבשר משנה ציבעו והנוזל מצטמצם לבדוק טעמים. לקרר לחלוטין..


2

ליצור כ-20 כדורים ולמלא איך שרוצים, או בצורת אוזני המן או בצורת חצי ירח. להדק היטב לתת מנוחה 5 דקות . למרוח ביצה ושומשום ולאפות על טורבו בחום 180 מעלות עד הזהבה. .


3

להגיש עם טחינה.


4

בהצלחה ובאהבה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים