לןגן

סמבוסק בשר

מאת: איילת שלמה, פורסם: 14/02/2021 | 16:43
סמבוסק בשר

תקציר המתכון: מתכון מדהים לסמבוסק במילוי בשר בכל צורה שתבחרו....

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בקערה את חומרי הבצק: קמח,סוכר, שמרים, מים, חומץ להתחיל ללוש להוסיף מלח וללוש כך שנשאר מעט קמח , להוסיף שמן וללוש לבצק רך ולא דביק. להתפיח שעה.

  2. להכנת המילוי: לטגן בצל עד הזהבה להוסיף את הבשר ולערבב כ-2 דקות, להוסיף תבלינים ולערבב עד שהבשר משנה ציבעו והנוזל מצטמצם לבדוק טעמים. לקרר לחלוטין.

  3. ליצור כ-20 כדורים ולמלא איך שרוצים, או בצורת אוזני המן או בצורת חצי ירח. להדק היטב לתת מנוחה 5 דקות . למרוח ביצה ושומשום ולאפות על טורבו בחום 180 מעלות עד הזהבה.

  4. להגיש עם טחינה

  5. בהצלחה ובאהבה איילת❤