ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
3.5 כוסות קמח,1 כף שמרים,3 כפות סוכר שטוחות,1 כף מלח, 3 כפות שמן זית,1.5 כוסות מים חמימים,1 חב' שומשום,קערת מים.
אופן ההכנה
-
0
בקערה,קמח ,שמרים וסוכר,לערבב ולהוסיף את המלח..
-
1
ללוש עד לקבלת בצק חלק כ 5-6 דק'..
-
2
מעט שמן זית בתחתית הקערה להניח את הבצק ואז לכסות בניילון נצמד ומגבת להתפחה של 45 דק'.להכין קערת מים וקערה עם שומשום..
-
3
לאחר ההתפחה,לרדד את הבצק ולחלק את הבצק ל 6 חלקים שווים..
-
4
מכל חלק יוצרים כדור,יוצרים חור במרכז הכדור ומושכים בעדינות עד לקבלת צורת בייגלה. .
-
5
טובלים את ה"בייגלה" בקערת המים ואח"כ ישר לקערת השומשום מכל הצדדים ,מתפיחים שוב ל 20 דק ..
-
6
אופים בחום של 190 ל 15-20 דק עד להזהבה מלאה..
-
7
לקרר כ 15 דק ,תהנו ....
0
בקערה,קמח ,שמרים וסוכר,לערבב ולהוסיף את המלח..
1
ללוש עד לקבלת בצק חלק כ 5-6 דק'..
2
מעט שמן זית בתחתית הקערה להניח את הבצק ואז לכסות בניילון נצמד ומגבת להתפחה של 45 דק'.להכין קערת מים וקערה עם שומשום..
3
לאחר ההתפחה,לרדד את הבצק ולחלק את הבצק ל 6 חלקים שווים..
4
מכל חלק יוצרים כדור,יוצרים חור במרכז הכדור ומושכים בעדינות עד לקבלת צורת בייגלה. .
5
טובלים את ה"בייגלה" בקערת המים ואח"כ ישר לקערת השומשום מכל הצדדים ,מתפיחים שוב ל 20 דק ..
6
אופים בחום של 190 ל 15-20 דק עד להזהבה מלאה..
7
לקרר כ 15 דק ,תהנו ....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים