ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אחד ו- 3/4 כוסות קמח ,1 כפית מלח,2 כפיות אבקת אפיה,אחד ועוד- 1/3 כוס יוגורט טבעי. 150 גר חמאה מומסת עם חופן פטרוזליה קצוצה.
אופן ההכנה
-
0
לרכך את החמאה ולהוסיף לה חופן פטרוזליה לערבב להניח בצד . לשים בקערה את הקמח המלח ו א' האפיה ולערבב,להוסיף את היוגורט ולערבב עד לקבלת בצק ...
-
1
לקמח משטח ולהתחיל ללוש את הבצק עד לקבלת בצק גמיש ונעים (אם מרגישה שהבצק דביק להוסיף מעט קמח למשטח .).
-
2
לחתוך את הבצק ל 8 משולשים וליצור מכל אחד כדור להניח בתבנית,לכסות עם מגבת 25 דק למנוחה..
-
3
לאחר 25 דק לקחת כדור על משטח מקומח ולהתחיל לרדד לעלה דק..
-
4
לחמם מחבת על גז בחום גבוה ,ולהעביר את העלה המרודד למחבת..
-
5
לאפות על המחבת עד שמזהיבה משני צדדיה..
-
6
מוציאים מהמחבת ומורחים במברשת את החמאה עם הפטרוזליה..
-
7
ומעכשיו רק תתחילו לאכול..בהצלחה❣.
0
לרכך את החמאה ולהוסיף לה חופן פטרוזליה לערבב להניח בצד . לשים בקערה את הקמח המלח ו א' האפיה ולערבב,להוסיף את היוגורט ולערבב עד לקבלת בצק ...
1
לקמח משטח ולהתחיל ללוש את הבצק עד לקבלת בצק גמיש ונעים (אם מרגישה שהבצק דביק להוסיף מעט קמח למשטח .).
2
לחתוך את הבצק ל 8 משולשים וליצור מכל אחד כדור להניח בתבנית,לכסות עם מגבת 25 דק למנוחה..
3
לאחר 25 דק לקחת כדור על משטח מקומח ולהתחיל לרדד לעלה דק..
4
לחמם מחבת על גז בחום גבוה ,ולהעביר את העלה המרודד למחבת..
5
לאפות על המחבת עד שמזהיבה משני צדדיה..
6
מוציאים מהמחבת ומורחים במברשת את החמאה עם הפטרוזליה..
7
ומעכשיו רק תתחילו לאכול..בהצלחה❣.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים