אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

401
צפיות

מאפינס ערמונים ושוקולד

המתכון של
מאפינס ערמונים ושוקולד

יאמי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 100 גרם ערמונים
  • קלוים טחונים
  • 4-5 קוביות שוקולד
  • מריר מגורד
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/3 כוס מיץ מנדרינה
  • 3/4 כוס קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • בקערה 1 מערבבים
  • קמח.ערמונים ושוקולד
  • בקערה 2
  • מקציפים את הביצים
  • עם הסוכר כ3-4 דקות
  • מוסיפים בהדרגה את
  • השמן והמיץ
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את 2 הקערות.


  • 2

    מערבבים היטב.


  • 3

    שלא יהיו גושים.


  • 4

    ממלאים תבניות מאפינס.


  • 5

    180 מעלות.


  • 6

    כ25/30 דקות.


  • 7

    כשמתקררות.


  • 8

    בוזקים אבקת סוכר.


1

מערבבים את 2 הקערות.


2

מערבבים היטב.


3

שלא יהיו גושים.


4

ממלאים תבניות מאפינס.


5

180 מעלות.


6

כ25/30 דקות.


7

כשמתקררות.


8

בוזקים אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים