מאפינס ערמונים ושוקולד
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/01/2021 | 18:42
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
100 גרם ערמונים
-
קלוים טחונים
-
4-5 קוביות שוקולד
-
מריר מגורד
-
2 ביצים
-
1/3 כוס שמן
-
1/3 כוס סוכר
-
1/3 כוס מיץ מנדרינה
-
3/4 כוס קמח
-
כפית אבקת אפיה
-
בקערה 1 מערבבים
-
קמח.ערמונים ושוקולד
-
בקערה 2
-
מקציפים את הביצים
-
עם הסוכר כ3-4 דקות
-
מוסיפים בהדרגה את
-
השמן והמיץ
אופן הכנה
-
מערבבים את 2 הקערות
-
מערבבים היטב
-
שלא יהיו גושים
-
ממלאים תבניות מאפינס
-
180 מעלות
-
כ25/30 דקות
-
כשמתקררות
-
בוזקים אבקת סוכר