ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3 וחצי כוסות מים פושרים בכוס חד פעמית
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מנפים קילו קמח .
-
1
שמים יחד בתוך גומה 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 1 וחצי כף של מלח 5 כפות שמן.
-
2
מערבבים במיקסר ותוך כדי שופכים את המים הפושרים בהדרגה עד למרקם אחיד.
-
3
מתפיחים 45 דק ולאחר מכן עוד חצי שעה .
-
4
בזמן הזה מכינים את תערובת הבשר קצת יותר מחצי קילו של בשר טחון.
-
5
מחבת עם קצת שמן רותח שמים את הבשר מטבלים במלח פלפל שחור צילי חריף לאוהבי החריף וראס אל חנות .
-
6
לאחר שסיימתם להכין את התערובת ממתינים שיתקרר .
-
7
קורצים לגודל של הלחמנייה שתרצו .
-
8
מרדדים את הבצק על משטח לצורה אחידה .
-
9
מכניסים את התערובת וסוגרים על המשטח סגירה של כל הקצוות עד לתוצאת כדור .
-
10
שמים רק את הצהוב של הביצה מעל עם שומשום ולתנור שהודלק מראש על 250 מעלות .
-
11
בתיאבון.
0
מנפים קילו קמח .
1
שמים יחד בתוך גומה 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 1 וחצי כף של מלח 5 כפות שמן.
2
מערבבים במיקסר ותוך כדי שופכים את המים הפושרים בהדרגה עד למרקם אחיד.
3
מתפיחים 45 דק ולאחר מכן עוד חצי שעה .
4
בזמן הזה מכינים את תערובת הבשר קצת יותר מחצי קילו של בשר טחון.
5
מחבת עם קצת שמן רותח שמים את הבשר מטבלים במלח פלפל שחור צילי חריף לאוהבי החריף וראס אל חנות .
6
לאחר שסיימתם להכין את התערובת ממתינים שיתקרר .
7
קורצים לגודל של הלחמנייה שתרצו .
8
מרדדים את הבצק על משטח לצורה אחידה .
9
מכניסים את התערובת וסוגרים על המשטח סגירה של כל הקצוות עד לתוצאת כדור .
10
שמים רק את הצהוב של הביצה מעל עם שומשום ולתנור שהודלק מראש על 250 מעלות .
11
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים