בקערת המיקסר שמים את הקמח,גלוטן,שמרים,סוכר, ומתחילים ללוש מוסיפים את המים בהדרגה.
2
כשהבצק מתגבש מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות ואז מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה בבצק..
3
לכסות את הקערה בניילון ולהתפיח עד להכפלת הנפח..
4
על משטח מקומח לחלק את הבצק ל10 כדורים לתת מנוחה 10 דקות ולפתוח כל כדור בעזרת הידיים לעשות חור באמצע ולטבול בקערה עם מים למים ולטבול בציפוי להניח בתבנית אפייה .
5
לחמם תנור ל220 ולאפות רבע שעה או עד להזהבה. בתאבון.
1
בקערת המיקסר שמים את הקמח,גלוטן,שמרים,סוכר, ומתחילים ללוש מוסיפים את המים בהדרגה.
2
כשהבצק מתגבש מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות ואז מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה בבצק..
3
לכסות את הקערה בניילון ולהתפיח עד להכפלת הנפח..
4
על משטח מקומח לחלק את הבצק ל10 כדורים לתת מנוחה 10 דקות ולפתוח כל כדור בעזרת הידיים לעשות חור באמצע ולטבול בקערה עם מים למים ולטבול בציפוי להניח בתבנית אפייה .
5
לחמם תנור ל220 ולאפות רבע שעה או עד להזהבה. בתאבון.