ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
150 גרם טחון מן הצומח של טבעול
-
-
-
-
1 פלפל גמבה קלוי ומקולף וחתוך לרצועות
-
-
500 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
-
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים טחון מן הצומח ומוסיפים אבקת בצל ומערבבים ומטגנים 5 דקות ושמים בצד .
-
2
2) קורצים עיגולים עם רינג בקוטר 6 וחצי ס"מ ל 6 טורטיות גדולות.
-
3
ו קורצים טורטיה אחד קטנה.
-
4
.
-
5
3) מניחים טורטיה לתבנית סיליקון יוצקים קצת תערובת עגבניות .
-
6
מסדרים סביב פרוסות חצילים ומפזרים גבינת מוצרלה ומכסים עם עוד טורטיה.
-
7
4)יוצקים עגבניות ומפזרים טחון מן הצומח וגבינת מוצרלה .
-
8
ושוב מכסים.
-
9
5) יוצקים עגבניות מסדרים סביב רצועת קמבה קלויים סביב ושוב גבינה ושוב מכסים עם טורטיה .
-
10
6)יוצקים עגבניות פרוסות חצילים וטחון מן הצומח וגבינה ומכסים עם הטורטיה הקטנה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דקות .
-
11
7) אופכים על צלחת הגשה ואפשר להגיש .
-
12
בתאבון 😋😋😋.
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים טחון מן הצומח ומוסיפים אבקת בצל ומערבבים ומטגנים 5 דקות ושמים בצד .
2
2) קורצים עיגולים עם רינג בקוטר 6 וחצי ס"מ ל 6 טורטיות גדולות.
3
ו קורצים טורטיה אחד קטנה.
4
.
5
3) מניחים טורטיה לתבנית סיליקון יוצקים קצת תערובת עגבניות .
6
מסדרים סביב פרוסות חצילים ומפזרים גבינת מוצרלה ומכסים עם עוד טורטיה.
7
4)יוצקים עגבניות ומפזרים טחון מן הצומח וגבינת מוצרלה .
8
ושוב מכסים.
9
5) יוצקים עגבניות מסדרים סביב רצועת קמבה קלויים סביב ושוב גבינה ושוב מכסים עם טורטיה .
10
6)יוצקים עגבניות פרוסות חצילים וטחון מן הצומח וגבינה ומכסים עם הטורטיה הקטנה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דקות .
11
7) אופכים על צלחת הגשה ואפשר להגיש .
12
בתאבון 😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים