ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לבירוש : ביצה עם כפית סילאן
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מעבדים במיקסר עם וו לישה כ 8 דקות .
מתפיחים שלוש פעמים. ומעבדים מספר דקות במיקסר בין התפחה להתפחה..
-
1
מחלקים את הבצק לשני חלקים. .
-
2
מחממים תנור ל180 מעלות. .
-
3
מקמחים משטח ומרדדים חצי מהבצק ליריעה כמה שיותר דקה. .
-
4
מפזרים מעל קינמון מעורב עם סוכר . חותכים רצועות רחבות וכל רצועה חותכים למשולשים לרוחב הרצועה ( ראו תרשים מצורף בתמונות ) .
-
5
מגלגלים את המשולשים מהמצד הרחב אל הצד הצר. .
-
6
מניחים בתבמית מרופדת בנייר אפיה . .
-
7
מורחים בביצה מעורבת עם כפית סילאן ואופים ב180 מעלות. .
-
8
מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון עד להמסה מלאה של הסוכר.
מורחים מיד כשהקרואסונים יוצאים חמים מהתנור. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..
0
מעבדים במיקסר עם וו לישה כ 8 דקות .
מתפיחים שלוש פעמים. ומעבדים מספר דקות במיקסר בין התפחה להתפחה..
1
מחלקים את הבצק לשני חלקים. .
2
מחממים תנור ל180 מעלות. .
3
מקמחים משטח ומרדדים חצי מהבצק ליריעה כמה שיותר דקה. .
4
מפזרים מעל קינמון מעורב עם סוכר . חותכים רצועות רחבות וכל רצועה חותכים למשולשים לרוחב הרצועה ( ראו תרשים מצורף בתמונות ) .
5
מגלגלים את המשולשים מהמצד הרחב אל הצד הצר. .
6
מניחים בתבמית מרופדת בנייר אפיה . .
7
מורחים בביצה מעורבת עם כפית סילאן ואופים ב180 מעלות. .
8
מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון עד להמסה מלאה של הסוכר.
מורחים מיד כשהקרואסונים יוצאים חמים מהתנור. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים