לןגן

קרואסון קינמון

מאת: מדי רואקי, פורסם: 27/11/2020 | 09:19
קרואסון קינמון

תקציר המתכון: מאפה טעים, רך וממכר לאוהבי הקינמון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבדים במיקסר עם וו לישה כ 8 דקות . מתפיחים שלוש פעמים. ומעבדים מספר דקות במיקסר בין התפחה להתפחה.

  2. מחלקים את הבצק לשני חלקים.

  3. מחממים תנור ל180 מעלות.

  4. מקמחים משטח ומרדדים חצי מהבצק ליריעה כמה שיותר דקה.

  5. מפזרים מעל קינמון מעורב עם סוכר . חותכים רצועות רחבות וכל רצועה חותכים למשולשים לרוחב הרצועה ( ראו תרשים מצורף בתמונות )

  6. מגלגלים את המשולשים מהמצד הרחב אל הצד הצר.

  7. מניחים בתבמית מרופדת בנייר אפיה .

  8. מורחים בביצה מעורבת עם כפית סילאן ואופים ב180 מעלות.

  9. מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון עד להמסה מלאה של הסוכר. מורחים מיד כשהקרואסונים יוצאים חמים מהתנור. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.