הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהערבבי קמח ושמרים. הוסיפי מלח, סוכר ביצה ושמן..
התחילי לערבב והוסיפי בהדרגה מים ולושי עד לקבלת בצק גמיש וקצת דביק..
שמני קערת התפחה והניחי את הבצק משומן. כסי והתפיחי עד להכפלת הנפח..
על משטח משומן (קמח מייבש את הבצק לעומת השמן) חלקי את הבצק למספר החלות הרצויות וקלעי..
לאחר שהנחת בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה, מרחי ביצה וזרי שומשום..
אפי בחום 200 מעלות (עדיף ללא טורבו) במרכז התנור עד להשחמה נאה..
בתאבון.