אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

596
צפיות

סלסלת תפוחים

המתכון של
סלסלת תפוחים

בצק פילו עם תפוחים מקורמלים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצק פילו
  • 2 תפוחים ירוקים
  • סוכר
  • חלמון
  • תבנית עם 6 עגולים כמו למאפינס מאלומיניום
אופן ההכנה
  • 0

    להפשיר את הבצק יום לפני, לחתוק את המלבן ל4 ריבועים..


  • 1

    לרסס בספרייה שמן על התבנית אלומיניום.


  • 2

    להניח 5 ריבועי בצק בתור כל עיגול ..


  • 3

    הכנת המילוי:לחתוך את תפוחים לקוביות קטנות..


  • 4

    לחמם מחבט עם הסוכר לחכות עד שמתחיל להיות נוזלי, לערבב עד לצבע טיפה קרמל..


  • 5

    להוסיף תפוח אחד לערבב ולתת לנוח 10 דקות..


  • 6

    להוסיףאת התפוח השני לערבב טיפה ..


  • 7

    להוסיף מילוי בכל עגול ולסגור את העלים..


  • 8

    להבריש ביצה ..


  • 9

    לתנור ל180 עד הזהבה .בערך 10 דק .


  • 10

    להוציא ,להפוך על נייר אפייה להבריש ביצה חשוב לתנור..


  • 11

    להגשה ניתן להוסיף גלידת וניל בצד..


0

להפשיר את הבצק יום לפני, לחתוק את המלבן ל4 ריבועים..


1

לרסס בספרייה שמן על התבנית אלומיניום.


2

להניח 5 ריבועי בצק בתור כל עיגול ..


3

הכנת המילוי:לחתוך את תפוחים לקוביות קטנות..


4

לחמם מחבט עם הסוכר לחכות עד שמתחיל להיות נוזלי, לערבב עד לצבע טיפה קרמל..


5

להוסיף תפוח אחד לערבב ולתת לנוח 10 דקות..


6

להוסיףאת התפוח השני לערבב טיפה ..


7

להוסיף מילוי בכל עגול ולסגור את העלים..


8

להבריש ביצה ..


9

לתנור ל180 עד הזהבה .בערך 10 דק .


10

להוציא ,להפוך על נייר אפייה להבריש ביצה חשוב לתנור..


11

להגשה ניתן להוסיף גלידת וניל בצד..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים