לןגן

סלסלת תפוחים

מאת: שרה הרוש, פורסם: 16/10/2020 | 16:11
סלסלת תפוחים

תקציר המתכון: בצק פילו עם תפוחים מקורמלים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק יום לפני, לחתוק את המלבן ל4 ריבועים.

  2. לרסס בספרייה שמן על התבנית אלומיניום

  3. להניח 5 ריבועי בצק בתור כל עיגול .

  4. הכנת המילוי:לחתוך את תפוחים לקוביות קטנות.

  5. לחמם מחבט עם הסוכר לחכות עד שמתחיל להיות נוזלי, לערבב עד לצבע טיפה קרמל.

  6. להוסיף תפוח אחד לערבב ולתת לנוח 10 דקות.

  7. להוסיףאת התפוח השני לערבב טיפה .

  8. להוסיף מילוי בכל עגול ולסגור את העלים.

  9. להבריש ביצה .

  10. לתנור ל180 עד הזהבה .בערך 10 דק

  11. להוציא ,להפוך על נייר אפייה להבריש ביצה חשוב לתנור.

  12. להגשה ניתן להוסיף גלידת וניל בצד.