אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,672
צפיות

בורקס בשר עסיסי

המתכון של
בורקס בשר עסיסי

מאפה שנאכל עם רוטב פטריות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק עלים
  • 750 גרם בשר טחון
  • חצי סלסילת פטריות פורטובלו
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
  • 5 שיני שום קצוצות דק
  • ירק צרור כוסברה או פטרוזליה או רשאד
  • קישוא מגורד
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • ביצה למריחה.
  • תערובת של שומשום לבן ושומשום שחור.
אופן ההכנה
  • 0

    מפשירים בצק עלים לילה במקרר.


  • 1

    מטגנים בצל עד ל.


  • 2

    שקיפות , מוסיפים את השום , הפטריות והקישוא מטגנים מעט , מוסיפים את הבשר והתבלינים מטגנים עד לבישול הבשר, נזהרים לא לייבש אותו. מוסיפים את הירק הקצוץ ומכבים. מניחים להתקרר. מוסיפים את הביצים . .


  • 3

    מרדדים את הבצק דק ומחלקים ל4 חלקים. .


  • 4

    מורחים כל היקף של מלבן בצק בביצה מניחים באמצע לאורך כ.


  • 5

    ל מלבן תלולית נדיבה של מילוי. סוגרים כל מלבן משני צידיו בצורת מעטפה מהדקים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. אם אופים בתבנית חד פעמית מניחים אותה על תבנית תנור ממתכת. .


  • 6

    מורחים בביצה ומפזרים שומשום. אופים ב200 מעלות עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


0

מפשירים בצק עלים לילה במקרר.


1

מטגנים בצל עד ל.


2

שקיפות , מוסיפים את השום , הפטריות והקישוא מטגנים מעט , מוסיפים את הבשר והתבלינים מטגנים עד לבישול הבשר, נזהרים לא לייבש אותו. מוסיפים את הירק הקצוץ ומכבים. מניחים להתקרר. מוסיפים את הביצים . .


3

מרדדים את הבצק דק ומחלקים ל4 חלקים. .


4

מורחים כל היקף של מלבן בצק בביצה מניחים באמצע לאורך כ.


5

ל מלבן תלולית נדיבה של מילוי. סוגרים כל מלבן משני צידיו בצורת מעטפה מהדקים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. אם אופים בתבנית חד פעמית מניחים אותה על תבנית תנור ממתכת. .


6

מורחים בביצה ומפזרים שומשום. אופים ב200 מעלות עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים