תקציר המתכון: מאפה שנאכל עם רוטב פטריות
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מפשירים בצק עלים לילה במקרר
מטגנים בצל עד ל
שקיפות , מוסיפים את השום , הפטריות והקישוא מטגנים מעט , מוסיפים את הבשר והתבלינים מטגנים עד לבישול הבשר, נזהרים לא לייבש אותו. מוסיפים את הירק הקצוץ ומכבים. מניחים להתקרר. מוסיפים את הביצים .
מרדדים את הבצק דק ומחלקים ל4 חלקים.
מורחים כל היקף של מלבן בצק בביצה מניחים באמצע לאורך כ
ל מלבן תלולית נדיבה של מילוי. סוגרים כל מלבן משני צידיו בצורת מעטפה מהדקים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. אם אופים בתבנית חד פעמית מניחים אותה על תבנית תנור ממתכת.
מורחים בביצה ומפזרים שומשום. אופים ב200 מעלות עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.