אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,078
צפיות

מקלות בייגלה(סימיט) בציפוי סילאן ושומשום

המתכון של
מקלות בייגלה(סימיט) בציפוי סילאן ושומשום

יאמי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק…
  • 3 כוסות קמח
  • כף וחצי מלח
  • כף שמרים
  • 3 כפות שמן
  • כוס מים חמימים
  • ההכנה…
  • בקערת המיקסר שמים
  • קמח.שמרים מלח וחצי כוס מים
  • מתחילים ללוש ובהדרגה מוסיפים
  • את החצי השני
  • לשים כ8 דקות
  • מנוחה כשעה
אופן ההכנה
  • 0

    מכינים...


  • 1

    1.קערה עם שומשום.


  • 2

    2.קערהעם 4 כפות סילאן.


  • 3

    ו4 כפות מים.


  • 4

    להוריד את הבצק למישטח עבודה.


  • 5

    לחלק לכדורים(11).


  • 6

    מכל כדור ליצור נחש.


  • 7

    לקפל לחצי וליצור בורג.


  • 8

    לטהול בקערת הסילאן.


  • 9

    ובקערת השומשום.


  • 10

    לסדר בתבנית עם נייר אפיה.


  • 11

    מנוחה כשעה.


  • 12

    220 מעלות.


  • 13

    20/25 דקות.


0

מכינים...


1

1.קערה עם שומשום.


2

2.קערהעם 4 כפות סילאן.


3

ו4 כפות מים.


4

להוריד את הבצק למישטח עבודה.


5

לחלק לכדורים(11).


6

מכל כדור ליצור נחש.


7

לקפל לחצי וליצור בורג.


8

לטהול בקערת הסילאן.


9

ובקערת השומשום.


10

לסדר בתבנית עם נייר אפיה.


11

מנוחה כשעה.


12

220 מעלות.


13

20/25 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים