ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק עלים (מופשר אחרי לילה)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
למעוך את תפוח האדמה לפירה..
-
2
לשבור להפנים ביצה..
-
3
להוסיף את כל הגבינות, טבעות זיתים, מלח ופלפל. .
-
4
לפתוח את הבצק עלים עד הסוף..
-
5
לשים מהבלילת גבינות לכל אורך הבצק ולעטוף את הבלילה עם הבצק, לשים שוב בלילה ולעטוף ככה כמה פעמים עד שנהיה רולדה..
-
6
להעביר לתבנית ולגלגל בצורת שבלול ..
-
7
למרוח ביצה מעל ולפזר שומשום..
-
8
לתנור 180 מעלות כ-40 דק..
1
למעוך את תפוח האדמה לפירה..
2
לשבור להפנים ביצה..
3
להוסיף את כל הגבינות, טבעות זיתים, מלח ופלפל. .
4
לפתוח את הבצק עלים עד הסוף..
5
לשים מהבלילת גבינות לכל אורך הבצק ולעטוף את הבלילה עם הבצק, לשים שוב בלילה ולעטוף ככה כמה פעמים עד שנהיה רולדה..
6
להעביר לתבנית ולגלגל בצורת שבלול ..
7
למרוח ביצה מעל ולפזר שומשום..
8
לתנור 180 מעלות כ-40 דק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים