ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 צרור בזיליקום טרי רק עלים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים מהברז וממתינים עשר דקות .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
-
3
לכבות ולהתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה .
-
4
לחלק ל8 כדורים ולקמח .
-
5
אפשר לחלק לפחות ולעשות מכדור אחד חלה או להכין לחמניות .
-
6
ולתת לתפוח כמה דקות .
-
7
להכין את הפסטו.
-
8
להכניס למעבד מזון ולטחון .
-
9
לרדד כל כדור למלבן למרוח פסטו לפזר מעל מוצרלה וגאודה .
-
10
ולגלגל לרולדה .
-
11
להניח במגש על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות .
-
12
להוציא לחתוך על רולדה באמצע ולעשות צמה למרוח מעל עוד קצת פסטו ולפזר בולגרית להתפיח בערך 20 דקות .
-
13
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך חצי שעה.
-
14
בהצלחה .
1
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים מהברז וממתינים עשר דקות .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
3
לכבות ולהתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה .
4
לחלק ל8 כדורים ולקמח .
5
אפשר לחלק לפחות ולעשות מכדור אחד חלה או להכין לחמניות .
6
ולתת לתפוח כמה דקות .
7
להכין את הפסטו.
8
להכניס למעבד מזון ולטחון .
9
לרדד כל כדור למלבן למרוח פסטו לפזר מעל מוצרלה וגאודה .
10
ולגלגל לרולדה .
11
להניח במגש על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות .
12
להוציא לחתוך על רולדה באמצע ולעשות צמה למרוח מעל עוד קצת פסטו ולפזר בולגרית להתפיח בערך 20 דקות .
13
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך חצי שעה.
14
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים