לןגן

חלת פסטו מושלמת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/10/2020 | 11:37
חלת פסטו מושלמת

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים מהברז וממתינים עשר דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכבות ולהתפיח חצי שעה בערך ללוש ושוב התפחה

  4. לחלק ל8 כדורים ולקמח

  5. אפשר לחלק לפחות ולעשות מכדור אחד חלה או להכין לחמניות

  6. ולתת לתפוח כמה דקות

  7. להכין את הפסטו

  8. להכניס למעבד מזון ולטחון

  9. לרדד כל כדור למלבן למרוח פסטו לפזר מעל מוצרלה וגאודה

  10. ולגלגל לרולדה

  11. להניח במגש על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל20 דקות

  12. להוציא לחתוך על רולדה באמצע ולעשות צמה למרוח מעל עוד קצת פסטו ולפזר בולגרית להתפיח בערך 20 דקות

  13. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך חצי שעה

  14. בהצלחה