אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

889
צפיות

עוגות בולו טריפולטאיות

המתכון של
עוגות בולו טריפולטאיות

עוגות שמרים ריחניות מתובלות בזרעי כמון מתוק,וזרעי שומר ומלאות בצימוקים וחמוצית

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קג קמח מנופה
  • 1 ורבע כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 2 שקיקי סוכר וניל
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 2 כפות זרעי כמון מתוק (לא חובה)
  • 2 כפות זרעי שומר ( לא לוותר)
  • חופן צימוקים וחופן חמוציות
  • 2-3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 0

    בקערה גדולה ועמוקה שימי את כל המצרכים , ורק 2 כוסות מים מלבד קמח שמרים ומלח ,ערבבי, עכשיו הוסיפי את הקמח המנופה ואת השמרים התחילי ללוש את הבצק במיקסר או בידיים כשהבצק מתחיל להתגבש הוסיפי את המלח והמשיכי ללוש עוד 8 עד 10 דקות לכסות בניילון נצמד להתפיח במקום חמים לפחות שעה, ליצור צורות ולהניח על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה להתפיח עוד 1/2 שעה ,לפני הכניסה לתנור ...לערבב ביצה עם כפית מים וכפית סוכר למרוח על העוגות לפזר שומשום וקצח למי שאוהב,להכניס לתנור מחומם מראש 190° עד שהצבע שחום בהצלחה👌 גיטה סלע.


0

בקערה גדולה ועמוקה שימי את כל המצרכים , ורק 2 כוסות מים מלבד קמח שמרים ומלח ,ערבבי, עכשיו הוסיפי את הקמח המנופה ואת השמרים התחילי ללוש את הבצק במיקסר או בידיים כשהבצק מתחיל להתגבש הוסיפי את המלח והמשיכי ללוש עוד 8 עד 10 דקות לכסות בניילון נצמד להתפיח במקום חמים לפחות שעה, ליצור צורות ולהניח על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה להתפיח עוד 1/2 שעה ,לפני הכניסה לתנור ...לערבב ביצה עם כפית מים וכפית סוכר למרוח על העוגות לפזר שומשום וקצח למי שאוהב,להכניס לתנור מחומם מראש 190° עד שהצבע שחום בהצלחה👌 גיטה סלע.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים