לןגן

עוגות בולו טריפולטאיות

מאת: גיטה סלע, פורסם: 25/09/2020 | 08:12
עוגות בולו טריפולטאיות

תקציר המתכון: עוגות שמרים ריחניות מתובלות בזרעי כמון מתוק,וזרעי שומר ומלאות בצימוקים וחמוצית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה ועמוקה שימי את כל המצרכים , ורק 2 כוסות מים מלבד קמח שמרים ומלח ,ערבבי, עכשיו הוסיפי את הקמח המנופה ואת השמרים התחילי ללוש את הבצק במיקסר או בידיים כשהבצק מתחיל להתגבש הוסיפי את המלח והמשיכי ללוש עוד 8 עד 10 דקות לכסות בניילון נצמד להתפיח במקום חמים לפחות שעה, ליצור צורות ולהניח על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה להתפיח עוד 1/2 שעה ,לפני הכניסה לתנור ...לערבב ביצה עם כפית מים וכפית סוכר למרוח על העוגות לפזר שומשום וקצח למי שאוהב,להכניס לתנור מחומם מראש 190° עד שהצבע שחום בהצלחה👌 גיטה סלע