ניתן גם למלא ב-400 גר' תרד חתוך לחתיכות קטנות ולהוסיף את הגבינות שרשומות
אופן ההכנה
1
פורשים את הבצק על משטח עבודה כשהניילון כלפי מטה וחותכים אותו ברוחב ל-20 רצועות.
2
מורחים את תערובת הגבינות על הצד הארוך של הרצועה. מגלגלים, מותחים ויוצרים שבלול, מורחים ביצה ומפזרים שומשום. שמים את השבלולים בתבנית אפייה ע"ג נייר אפייה.
3
אופים כ-50 דקות ב- 160 מעלות (טורבו). בגמר האפייה לבדוק שהבצק אפוי טוב גם מלמטה. לפעמים צריך לאפות עוד 5 דקות.
1
פורשים את הבצק על משטח עבודה כשהניילון כלפי מטה וחותכים אותו ברוחב ל-20 רצועות.
2
מורחים את תערובת הגבינות על הצד הארוך של הרצועה. מגלגלים, מותחים ויוצרים שבלול, מורחים ביצה ומפזרים שומשום. שמים את השבלולים בתבנית אפייה ע"ג נייר אפייה.
3
אופים כ-50 דקות ב- 160 מעלות (טורבו). בגמר האפייה לבדוק שהבצק אפוי טוב גם מלמטה. לפעמים צריך לאפות עוד 5 דקות.