לןגן

שבלולי גבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/06/2020 | 10:53
שבלולי גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורשים את הבצק על משטח עבודה כשהניילון כלפי מטה וחותכים אותו ברוחב ל-20 רצועות

  2. מורחים את תערובת הגבינות על הצד הארוך של הרצועה. מגלגלים, מותחים ויוצרים שבלול, מורחים ביצה ומפזרים שומשום. שמים את השבלולים בתבנית אפייה ע"ג נייר אפייה

  3. אופים כ-50 דקות ב- 160 מעלות (טורבו). בגמר האפייה לבדוק שהבצק אפוי טוב גם מלמטה. לפעמים צריך לאפות עוד 5 דקות