ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 כף חומץ ,נותן ללחמניה רכות
-
-
-
-
3 כוסות מים בכוס חד פעמי 20 מ"ל
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים כוס מים ו2 כפות סוכר ולהמתין רבע שעה .
-
2
להטסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
-
3
לכסות ולהתפיח בערך חצי שעה עד שיכפיל את נפחו .
-
4
ללוש ושוב התפחה של חצי שעה .
-
5
לחלק לכדורים קטנים ולשים מעט .
-
6
לנניח בתבנית אפיה רינג בצורת לב או עגול או תבנית עגולה חד פעמית .
-
7
לעשות כדורים ולהניח בתבנית אחד ליד השני צפוף .
-
8
לתת לתפוח ולחמם את התנור 200 מעלות .
-
9
להבכעש עם הביצה ,סוכר ומלח ולפזר מעל שומשום או פרג .
-
10
לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .
-
11
כשמוכן להוציא להניח על מגהת רטובה ולכבות עם מגבת יבשה .
-
12
שומר על הטריות.
1
לשים בקערה שמרים כוס מים ו2 כפות סוכר ולהמתין רבע שעה .
2
להטסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
3
לכסות ולהתפיח בערך חצי שעה עד שיכפיל את נפחו .
4
ללוש ושוב התפחה של חצי שעה .
5
לחלק לכדורים קטנים ולשים מעט .
6
לנניח בתבנית אפיה רינג בצורת לב או עגול או תבנית עגולה חד פעמית .
7
לעשות כדורים ולהניח בתבנית אחד ליד השני צפוף .
8
לתת לתפוח ולחמם את התנור 200 מעלות .
9
להבכעש עם הביצה ,סוכר ומלח ולפזר מעל שומשום או פרג .
10
לאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .
11
כשמוכן להוציא להניח על מגהת רטובה ולכבות עם מגבת יבשה .
12
שומר על הטריות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים