מעבירים לקערה כל מרכבי הבצק לשים היטב בידיים. לקראת סוף מוסיפים כפית שמן ולשים על משטח טיפה מקומח לבצק נוח. נעים לעבודה. וישר לעבודה לא מחכים לתפיחה . לוקחים חלק קטן מרדדים ומהדקים לתבנית סילקון מחוררים במזלג וישר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה להוציא מהתנור לחכות .
3
כמה שניות .
4
ולהתחיל להרכיב את המנה .
5
לתחתית מניחים שכבת גבינה צהובה ומהדקים בקלילות שכבת ירקות ועל הירקות שכבת גבינה לפזר זעתר/ אורגנו טימין יבש עולמי ולהמשך אפיה כמה דקות עד לגבינה מוקרמת .
6
זה לא טעמתם נימוח יאמיייייייייי פרגנו ושתפו.
7
אמלההההההההההה איזה טעיםםםםםםםםםםם.
1
להכנת הבצק .
2
מעבירים לקערה כל מרכבי הבצק לשים היטב בידיים. לקראת סוף מוסיפים כפית שמן ולשים על משטח טיפה מקומח לבצק נוח. נעים לעבודה. וישר לעבודה לא מחכים לתפיחה . לוקחים חלק קטן מרדדים ומהדקים לתבנית סילקון מחוררים במזלג וישר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה להוציא מהתנור לחכות .
3
כמה שניות .
4
ולהתחיל להרכיב את המנה .
5
לתחתית מניחים שכבת גבינה צהובה ומהדקים בקלילות שכבת ירקות ועל הירקות שכבת גבינה לפזר זעתר/ אורגנו טימין יבש עולמי ולהמשך אפיה כמה דקות עד לגבינה מוקרמת .