לןגן

פרחי רונה שלי אמלהההההה טעים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 22/04/2020 | 22:41
פרחי רונה שלי  אמלהההההה  טעים

תקציר המתכון: שוב מתכון חדש שלי לשמחה המשותפת נירתם בעלי. לשם פרחי רונה טעם נימוח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. מעבירים לקערה כל מרכבי הבצק לשים היטב בידיים. לקראת סוף מוסיפים כפית שמן ולשים על משטח טיפה מקומח לבצק נוח. נעים לעבודה. וישר לעבודה לא מחכים לתפיחה . לוקחים חלק קטן מרדדים ומהדקים לתבנית סילקון מחוררים במזלג וישר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה להוציא מהתנור לחכות

  3. כמה שניות

  4. ולהתחיל להרכיב את המנה

  5. לתחתית מניחים שכבת גבינה צהובה ומהדקים בקלילות שכבת ירקות ועל הירקות שכבת גבינה לפזר זעתר/ אורגנו טימין יבש עולמי ולהמשך אפיה כמה דקות עד לגבינה מוקרמת

  6. זה לא טעמתם נימוח יאמיייייייייי פרגנו ושתפו

  7. אמלההההההההההה איזה טעיםםםםםםםםםםם