הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
אופן ההכנה:.
לחלוט את עלי התרד לדקה במים רותחים ולתת להם לעמוד 20 דקות כדי להגיר את הנוזלים. .
לערבב יחד את הגבינות, התרד התבלינים והביצה במעבד מזון.
להרטיב דף ראשון ולמלא לאורכו כמעט עד הקצה בשליש תערובת, לגלגל, לקפל קצה של הדף כלפי פנים ולשים בתבנית .
דף שני - להרטיב, למלא לכל אורכו ולגלגל .
דף שלישי - כמו הדף הראשון .
להרכיב את הדפים לצורת שבלול - דף ראשון בפנים, לאחריו השני והשלישי, הקצה המקופל כלפי חוץ סוגר את הספירלה .
למרוח בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה 180.
לרסק עגבניות - לתבל במלח את העגבניות הקלופות - ובתיאבון!.