תקציר המתכון: מתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה:
לחלוט את עלי התרד לדקה במים רותחים ולתת להם לעמוד 20 דקות כדי להגיר את הנוזלים.
לערבב יחד את הגבינות, התרד התבלינים והביצה במעבד מזון
להרטיב דף ראשון ולמלא לאורכו כמעט עד הקצה בשליש תערובת, לגלגל, לקפל קצה של הדף כלפי פנים ולשים בתבנית
דף שני - להרטיב, למלא לכל אורכו ולגלגל
דף שלישי - כמו הדף הראשון
להרכיב את הדפים לצורת שבלול - דף ראשון בפנים, לאחריו השני והשלישי, הקצה המקופל כלפי חוץ סוגר את הספירלה
למרוח בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה 180
לרסק עגבניות - לתבל במלח את העגבניות הקלופות - ובתיאבון!