אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,665
צפיות

קראנץ שמרים חמאה במילוי נוטלה ואגוזי לוז מסוכרים

המתכון של
קראנץ שמרים חמאה במילוי נוטלה ואגוזי לוז מסוכרים

טעים אשששש🔥🔥🔥

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוגת שמרים
  • מצרכים הדרושים
  • 550 קמח לחם
  • 25 גר שמרים טריים
  • 100 מ"ל חלב
  • 4 ביצים
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 70 גרם סוכר
  • 5 גרם מלח
  • 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • למלית: צנצנת ממרח נוטלה
  • להברשה לפני אפייה:חלבון של ביצה וכף חלב
  • לפיזור :100 גרם אגוזי לוז מסוכרים
  • לסירופ:חצי כוס סוכר וחצי כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    1)בקערת מיקסר מערבבים בעזרת כף חלב ושמרים מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים .....


  • 2

    מוסיפים קמח, סוכר ומלח ולשים בעזרת וו גיטרה כשלוש דק.


  • 3

    2)מוסיפים את החמאה ולשים עשר דקות נוספות.


  • 4

    3)בשלב זה הבצק רך גמיש ודביק.


  • 5

    .


  • 6

    4)מכסים בניילון נצמד..


  • 7

    מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר ומעבירים לשלוש שעות במקרר.


  • 8

    .


  • 9

    4)לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים מומלץ לשקול ולאחר מכן לחלק הבצק מתאים לשלושה קראנצ'ים בתבנית אינגליש קייק....


  • 10

    כל חלק מרדדים למלבן דק 30×40 עובי שני מילימטר ....


  • 11

    מורחים בנדיבות ממרח נוטלה ומפזרים שבבי איגוזי לוז או מה שבא לכם ....


  • 12

    מגלגלים לרולדה ומכניסים למקרר ל 20 דקות .


  • 13

    5)חותכים את הרולדה במרכז לכל האורך מניחים אחד על השני ללפף לצמה סוגרים את שני הקצוות.


  • 14

    ומעבירים לתבנית אינגליש קייק.


  • 15

    מרופדת בנייר אפייה.


  • 16

    .


  • 17

    6)מתפיחים 30 דקות, מברישים בחלמון ביצה וכף חלב) ואופים בתנור שחומם מראש 165 מעלות, 30-35 דקות .


  • 18

    אופן ההכנת הסירופ ..


  • 19

    מרתיחים מים וסוכר עד לקבלת מרקם דביק באצבעות מברישים את הקראנצ'ים אחרי האפייה.........


1

1)בקערת מיקסר מערבבים בעזרת כף חלב ושמרים מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים .....


2

מוסיפים קמח, סוכר ומלח ולשים בעזרת וו גיטרה כשלוש דק.


3

2)מוסיפים את החמאה ולשים עשר דקות נוספות.


4

3)בשלב זה הבצק רך גמיש ודביק.


5

.


6

4)מכסים בניילון נצמד..


7

מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר ומעבירים לשלוש שעות במקרר.


8

.


9

4)לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים מומלץ לשקול ולאחר מכן לחלק הבצק מתאים לשלושה קראנצ'ים בתבנית אינגליש קייק....


10

כל חלק מרדדים למלבן דק 30×40 עובי שני מילימטר ....


11

מורחים בנדיבות ממרח נוטלה ומפזרים שבבי איגוזי לוז או מה שבא לכם ....


12

מגלגלים לרולדה ומכניסים למקרר ל 20 דקות .


13

5)חותכים את הרולדה במרכז לכל האורך מניחים אחד על השני ללפף לצמה סוגרים את שני הקצוות.


14

ומעבירים לתבנית אינגליש קייק.


15

מרופדת בנייר אפייה.


16

.


17

6)מתפיחים 30 דקות, מברישים בחלמון ביצה וכף חלב) ואופים בתנור שחומם מראש 165 מעלות, 30-35 דקות .


18

אופן ההכנת הסירופ ..


19

מרתיחים מים וסוכר עד לקבלת מרקם דביק באצבעות מברישים את הקראנצ'ים אחרי האפייה.........


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים