אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,227
צפיות

גוזגיזה מאפה במילוי בשר ובצל

המתכון של
גוזגיזה מאפה במילוי בשר ובצל

מאפה בשר טעים במיוחד

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מאפים
  • בשרי
  • גוזגיזה מאפה במילוי בשר
  • הוראות הכנה
  • מרדדים לעיגולים דקים ממלאים וסוגרים בצורת משולש מחממים תנור ל240 מעלות
  • אופים 20 דקות בתחתית התנור
  • ועוד 20 דקות באמצע התנור סהכ 40 דק
  • למילוי הבצק
  • 500 גרם בשר חתוך לקוביות
  • 3 בצלים גדולים קצוצים דק
  • כף שטוחה מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כף כמון
  • לציפוי
  • ביצה+ שומשום וקצח
  • מצרכים
  • 1 קילו קמח
  • 1אבקת אפיה
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות מיונז
  • מים פושרים 2 וחצי כוסות שתיה חמה..
  • מערבבים הכול עוטפים בשקית מנוחה 5-10 דקות ומוכן לעבודה.
אופן ההכנה
  • 1

    מאפים.


  • 2

    בשרי.


  • 3

    גוזגיזה מאפה במילוי בשר.


  • 4

    מצרכים:.


  • 5

    1 קילו קמח.


  • 6

    1אבקת אפיה.


  • 7

    כפית שטוחה מלח.


  • 8

    2 כפות מיונז.


  • 9

    מים פושרים 2 וחצי כוסות שתיה חמה...


  • 10

    מערבבים הכול עוטפים בשקית מנוחה 5-10 דקות ומוכן לעבודה..


  • 11

    למילוי הבצק:.


  • 12

    500 גרם בשר מס 2 חתוך לקוביות.


  • 13

    3 בצלים גדולים קצוצים דק.


  • 14

    כף שטוחה מלח.


  • 15

    כפית פלפל שחור.


  • 16

    כף כמון.


  • 17

    לציפוי :.


  • 18

    ביצה+ שומשום וקצח.


  • 19

    הוראות הכנה:.


  • 20

    מרדדים לעיגולים דקים ממלאים וסוגרים בצורת משולש מחממים תנור ל240 מעלות.


  • 21

    אופים 20 דקות בתחתית התנור.


  • 22

    ועוד 20 דקות באמצע התנור סהכ 40 דק.


  • 23

    .


1

מאפים.


2

בשרי.


3

גוזגיזה מאפה במילוי בשר.


4

מצרכים:.


5

1 קילו קמח.


6

1אבקת אפיה.


7

כפית שטוחה מלח.


8

2 כפות מיונז.


9

מים פושרים 2 וחצי כוסות שתיה חמה...


10

מערבבים הכול עוטפים בשקית מנוחה 5-10 דקות ומוכן לעבודה..


11

למילוי הבצק:.


12

500 גרם בשר מס 2 חתוך לקוביות.


13

3 בצלים גדולים קצוצים דק.


14

כף שטוחה מלח.


15

כפית פלפל שחור.


16

כף כמון.


17

לציפוי :.


18

ביצה+ שומשום וקצח.


19

הוראות הכנה:.


20

מרדדים לעיגולים דקים ממלאים וסוגרים בצורת משולש מחממים תנור ל240 מעלות.


21

אופים 20 דקות בתחתית התנור.


22

ועוד 20 דקות באמצע התנור סהכ 40 דק.


23

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים